Niniejszy serwis korzysta z plików cookies celem realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Informujemy, iż istnieje możliwość określenia warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies za pomocą przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję Zamknij. W przypadku, gdy nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamknij Polityka plików cookies
HelloZdrowie HelloZdrowie HelloZdrowie

Zdrowe jedzenie

Ależ Talerz 14: miodowa pierś dla atlety

Pierś z kurczaka - obecna na każdym polskim stole co najmniej raz w tygodniu - dzięki przepisowi Pawła Lorocha zyskuje nowy wymiar, pełen aromatu miodu i czosnku. Spróbujcie tego zdrowego zestawu na odbudowę mięśni po treningu.

Zapytaj i podziel się wiedzą

Aby zadać pytanie musisz się zalogować
Wyślij
Pytania zadane przez innych użytkowników
klaudia.fabian.7 zapytał(a) 20 lutego 2013
Pytanie dotyczy artykułu Ależ Talerz 14: miodowa pierś dla atlety
Wygląda pysznie, na pewno niebawem przygotuję, ale... do tej pory wydawało mi się, że oliwa nie nadaje się do smażenia. Chyba jednak wolę ją jako dodatek do sałatek.