Niniejszy serwis korzysta z plików cookies celem realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Informujemy, iż istnieje możliwość określenia warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies za pomocą przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję Zamknij. W przypadku, gdy nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamknij Polityka plików cookies
HelloZdrowie HelloZdrowie HelloZdrowie

Zdrowe jedzenie

Ależ Talerz 21: wielkanocne ceviche na pamięć

Zaczynamy drugi sezon Ależ Talerz! Będziemy w nim podróżować po świecie w poszukiwaniu potraw zdrowych dla ducha i ciała. Na początek świątecznie - Wyspa Wielkanocna i wszystkomający halibut, w potrawie o nazwie ceviche.

Sprawdźcie jego supermoce - ta ryba to idealne źródło kwasów omega-3. Kwasy tłuszczowe budują błonę komórkową neuronów, dlatego są niezbędne dla właściwego funkcjonowania mózgu, a przy tym zmniejszają ryzyko zachorowania na chorobę Alzheimera.

Wesołych i smacznych świąt!

Przepis na: wielkanocne ceviche na pamięć

Zapytaj i podziel się wiedzą

Aby zadać pytanie musisz się zalogować
Wyślij