Niniejszy serwis korzysta z plików cookies celem realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Informujemy, iż istnieje możliwość określenia warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies za pomocą przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję Zamknij. W przypadku, gdy nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamknij Polityka plików cookies
HelloZdrowie HelloZdrowie HelloZdrowie

Zdrowe jedzenie

Ależ Talerz 24: gyutataki na regenerację

Tym razem Paweł Loroch zabiera nas w kulinarną podróż do krainy sushi, by pokazać nam, jak w japońskiej kuchni obejść się z wołowiną. Polędwica wołowa w tej wersji zaskoczy Was swoją delikatnością i soczystością. A żeby nie tylko kubkom smakowym było dobrze, przy okazji idealnie zregenerujecie organizm po wysiłku.

Przepis na: gyutataki na regenerację

Zapytaj i podziel się wiedzą

Aby zadać pytanie musisz się zalogować
Wyślij