Niniejszy serwis korzysta z plików cookies celem realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Informujemy, iż istnieje możliwość określenia warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies za pomocą przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję Zamknij. W przypadku, gdy nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamknij Polityka plików cookies
HelloZdrowie HelloZdrowie HelloZdrowie

Zdrowe jedzenie

Ależ Talerz 28: focaccia na wzmocnienie sprawności mózgu

Włoska kuchnia to nie tylko pizza i pasta. Paweł Loroch pokazuje, jak z kilku prostych składników upiec sycącą, ciepłą przekąskę. Focaccia to rodzaj pieczywa, na który każdy region Włoch ma swój sposób. W Ależ Talerz serwujemy ją w połączeniu z pomidorkami koktajlowymi i świeżym rozmarynem - dzięki któremu rozgrzejemy szare komórki.

Przepis na: focaccia na wzmocnienie sprawności mózgu

Zapytaj i podziel się wiedzą

Aby zadać pytanie musisz się zalogować
Wyślij
Pytania zadane przez innych użytkowników
ginger zapytał(a) 12 grudnia 2013
Wygląda smakowicie... a w jakiej temperaturze piec?
anna.kuszen odpowiedział(a) 13 grudnia 2013
Polecam do 200 stopni