Niniejszy serwis korzysta z plików cookies celem realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Informujemy, iż istnieje możliwość określenia warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies za pomocą przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję Zamknij. W przypadku, gdy nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamknij Polityka plików cookies
HelloZdrowie HelloZdrowie HelloZdrowie

Zdrowy organizm

Parówki z piekła rodem

Parówki z piekła rodem
Ilustracja: Hosanna Salamon

Wystarczy zmieszać tłuszcz, zmielone korpusy, kości karku i skóry wieprzowe, a potem doprawić fosforanami, cytrynianami oraz azotanem sodu i pyszne paróweczki gotowe! Najlepiej oczywiście całkiem wyeliminować je z diety, a jeśli już od czasu do czasu się na nie skusimy, czytajmy podany na opakowaniu skład i wybierajmy te, które zawierają jak najwięcej mięsa. W przeciwnym razie, jeśli uczynimy z nich złoty śniadaniowy standard, z naszym organizmem będą się dziać rzeczy dziwne…

parowki

Parówki - najlepiej całkiem wyeliminować je z diety. Ilustracja: Hosanna Salamon



Zapytaj i podziel się wiedzą

Aby zadać pytanie musisz się zalogować
Wyślij