Niniejszy serwis korzysta z plików cookies celem realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Informujemy, iż istnieje możliwość określenia warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies za pomocą przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję Zamknij. W przypadku, gdy nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamknij Polityka plików cookies
HelloZdrowie HelloZdrowie HelloZdrowie

Zdrowe jedzenie

Ależ Talerz 21: wielkanocne ceviche na pamięć

Zaczynamy drugi sezon Ależ Talerz! Będziemy w nim podróżować po świecie w poszukiwaniu potraw zdrowych dla ducha i ciała. Na początek świątecznie - Wyspa Wielkanocna i wszystkomający halibut, w potrawie o nazwie ceviche.

Sprawdźcie jego supermoce - ta ryba to idealne źródło kwasów omega-3. Kwasy tłuszczowe budują błonę komórkową neuronów, dlatego są niezbędne dla właściwego funkcjonowania mózgu, a przy tym zmniejszają ryzyko zachorowania na chorobę Alzheimera.

Wesołych i smacznych świąt!

Przepis na: wielkanocne ceviche na pamięć

Zapytaj i podziel się wiedzą

Aby zadać pytanie musisz się zalogować
Wyślij

Powiązane artykuły

Wakacje w Hiszpanii – przewodnik kulinarny

Do tego kraju warto się wybrać choćby wyłącznie ze względu na fenomenalną...
Do tego kraju warto się wybrać choćby wyłącznie ze względu na fenomenalną kuchnię. Przekonacie się, na jak wiele sposobów można podać ośmiornicę, co można zrobić z oliwek i jak magicznym owocem (sic!) jest pomidor. Omijajcie jednak dietetyczne pułapki!

Ależ Talerz 4: sardynki na brak energii

Jak zrobić, żeby znowu się chciało? Działać, oczywiście. Paweł Loroch proponuje sardynkowe turbodoładowanie.
Jak zrobić, żeby znowu się chciało? Działać, oczywiście. Paweł Loroch proponuje sardynkowe turbodoładowanie.

Ależ Talerz 9: pstrąg na muskuły

Szukasz potrawy szybkiej i łatwej w wykonaniu, a jednocześnie zdrowej i dostarczającej dużo białka? Zamień...
Szukasz potrawy szybkiej i łatwej w wykonaniu, a jednocześnie zdrowej i dostarczającej dużo białka? Zamień kurczaka na pstrąga!