Niniejszy serwis korzysta z plików cookies celem realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Informujemy, iż istnieje możliwość określenia warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies za pomocą przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję Zamknij. W przypadku, gdy nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamknij Polityka plików cookies
HelloZdrowie HelloZdrowie HelloZdrowie

Zdrowe jedzenie

Ależ Talerz 24: gyutataki na regenerację

Tym razem Paweł Loroch zabiera nas w kulinarną podróż do krainy sushi, by pokazać nam, jak w japońskiej kuchni obejść się z wołowiną. Polędwica wołowa w tej wersji zaskoczy Was swoją delikatnością i soczystością. A żeby nie tylko kubkom smakowym było dobrze, przy okazji idealnie zregenerujecie organizm po wysiłku.

Przepis na: gyutataki na regenerację

Zapytaj i podziel się wiedzą

Aby zadać pytanie musisz się zalogować
Wyślij

Powiązane artykuły

Zielone koktajle – zdrowy trend na lato

Zielone koktajle robią furorę. Powstają o nich książki, piją je wszyscy szanujący się hipsterzy, a celebryci...
Zielone koktajle robią furorę. Powstają o nich książki, piją je wszyscy szanujący się hipsterzy, a celebryci chętnie pozują z nimi do zdjęć. O co chodzi z tym zielonym i skąd ten szał?

Miejski Przewodnik Kulinarny: Warszawa

Płatki owsiane na śniadanie, Szpinaczex na szybki lunch, a na kolację patisony z kukurydzą i odrobiną...
Płatki owsiane na śniadanie, Szpinaczex na szybki lunch, a na kolację patisony z kukurydzą i odrobiną niskokalorycznego pstrąga. Podpowiadamy, gdzie w stolicy zjeść smacznie i zdrowo.

Filmy o(d) kuchni

Kolekcja filmów z istotnie zarysowanym wątkiem kulinarnym zajmuje w mojej spiżarni kulturalnej istotny...
Kolekcja filmów z istotnie zarysowanym wątkiem kulinarnym zajmuje w mojej spiżarni kulturalnej istotny kawał biblioteki. Przepadam za kinem o jedzeniu, ale trzeba wiedzieć, co wybrać, by się nie zakrztusić. Oto moja subiektywna lista filmów, które warto zobaczyć przy jedzeniu.

Mięso szczęścia

Mniej czerwonego mięsa, więcej warzyw, owoców i ryb. To dogmat diety śródziemnomorskiej. Okazuje się...
Mniej czerwonego mięsa, więcej warzyw, owoców i ryb. To dogmat diety śródziemnomorskiej. Okazuje się jednak, że wołowinę można jeść codziennie. Jest jeden warunek – musi pochodzić od rozpieszczanej krowy.