Niniejszy serwis korzysta z plików cookies celem realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Informujemy, iż istnieje możliwość określenia warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies za pomocą przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję Zamknij. W przypadku, gdy nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamknij Polityka plików cookies
HelloZdrowie HelloZdrowie HelloZdrowie

Zdrowe jedzenie

Ależ Talerz 33: kotleciki jagnięce z ananasem

Ależ Talerz 33: kotleciki jagnięce z ananasem
Przepis na kotleciki jagnięce z grillowanym ananasem. Wideo: hello zdrowie

W kolejnej podróży kulinarnej sięgamy po jagnięcinę, rodem z Nowej Zelandii. To jeden z najzdrowszych i najmniej kalorycznych rodzajów mięsa. W towarzystwie odchudzającego anansa – choć lekka - będzie sycącą propozycją dla wszystkich dbających o sylwetkę. 

Zgłodnieliście? Drukujcie przepis i widzimy się w kuchni!

Przepis na: kotleciki jagnięce z ananasem

Zapytaj i podziel się wiedzą

Aby zadać pytanie musisz się zalogować
Wyślij

Polecane Kroki do zdrowia

Przeżyj zdrowy tydzień

Długość trwania: 1 tydzień

najpopularniejsze artykuły

3 razy guacamole

Małgorzata Dzięgielewska

Powiązane artykuły

Figi w syropie

Świeże figi to prawdziwy wrześniowy rarytas. Jeśli przyrządzicie je teraz w syropie, zimą będziecie mieć...
Świeże figi to prawdziwy wrześniowy rarytas. Jeśli przyrządzicie je teraz w syropie, zimą będziecie mieć pod ręką przepyszną przekąskę i nieoceniony dodatek do mnóstwa dań. Smakują nieziemsko!

Ależ Talerz 22: sałatka Waldorf dla dbających o linię

Żeby pomóc Wam w ustanawianiu rekordu w jedzeniu jabłek zamówiliśmy u Pawła...
Żeby pomóc Wam w ustanawianiu rekordu w jedzeniu jabłek zamówiliśmy u Pawła Lorocha specjalną potrawę z tych owoców. I nie będzie to szarlotka! Paweł po przepis sięgnął aż za ocean.

Baba ghanoush – pasta z bakłażana

Wczesna jesień to bakłażana czas. To właśnie teraz ma najpiękniejszy, intensywny, jedyny w swoim rodzaju...
Wczesna jesień to bakłażana czas. To właśnie teraz ma najpiękniejszy, intensywny, jedyny w swoim rodzaju kolor – nasycony, niemal czarny fiolet. Przerobimy go na Baba ghanoush!

Ależ Talerz 14: miodowa pierś dla atlety

Ćwiczysz bez wytchnienia, więc przepisy z dużą ilością białka są dla Ciebie na wagę złota? Sprawdź, jak...
Ćwiczysz bez wytchnienia, więc przepisy z dużą ilością białka są dla Ciebie na wagę złota? Sprawdź, jak Paweł Loroch zamienia zwykłą pierś z kurczaka w danie godne każdego sportowca.