Niniejszy serwis korzysta z plików cookies celem realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Informujemy, iż istnieje możliwość określenia warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies za pomocą przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję Zamknij. W przypadku, gdy nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamknij Polityka plików cookies
HelloZdrowie HelloZdrowie HelloZdrowie

Zdrowe jedzenie

GALERIA: Zawekowane piękności

GALERIA: Zawekowane piękności
Projekt: Marnich Associates | www.marnich.com

Nie ma nic przyjemniejszego, niż w środku zimy otworzyć słoik pełen malin przypominajacych smak lata. Uwaga! Obejrzenie galerii może grozić nagłym spustoszeniem w spiżarni. Etykiety z całego świata rozbudzają apetyt!

Tagi: owoce, warzywa

Zapytaj i podziel się wiedzą

Aby zadać pytanie musisz się zalogować
Wyślij
Pytania zadane przez innych użytkowników
magudarena.felisiak zapytał(a) 6 stycznia 2013
Pytanie dotyczy artykułu GALERIA: Zawekowane piękności
ja jednak jestem zwolenniczką tradycji, goły słoik max, z białą etykietką i oczywiście na nakrętce ozdobny papierek, jak taj to kiedyś robiono, efekt ? niesamowity zwłaszcza w drewnianej kuchni :D

Polecane Kroki do zdrowia

Przeżyj zdrowy tydzień

Długość trwania: 1 tydzień

najpopularniejsze artykuły

3 razy guacamole

Małgorzata Dzięgielewska

Powiązane artykuły

Kisić, co się da!

Kisić czas. I to nie tylko kapustę, ale też ogórki, buraki, grzyby. Kiszone warzywa i owoce nie tylko...
Kisić czas. I to nie tylko kapustę, ale też ogórki, buraki, grzyby. Kiszone warzywa i owoce nie tylko nie tracą cennych witamin, ale mają ich nawet więcej niż świeże. A zatem słoje w dłoń!

Domowy ketchup

Ketchup – kto go nie zna? Kto go nie lubi? Idealny do śniadania, jako dodatek do niejednego obiadu i...
Ketchup – kto go nie zna? Kto go nie lubi? Idealny do śniadania, jako dodatek do niejednego obiadu i kolacji. Oto przepis na ten uniwersalny sos pomidorowy, bez dodatku sztucznych barwników i ulepszaczy smaku. Pyszny.

Jedzenie dobrze przechowane

Polacy marnują 9 mln ton żywności rocznie – podaje Eurostat. Wyrzucamy, bo kupujemy za dużo, przegapiamy...
Polacy marnują 9 mln ton żywności rocznie – podaje Eurostat. Wyrzucamy, bo kupujemy za dużo, przegapiamy datę przydatności do spożycia i niewłaściwie przechowujemy jedzenie. Najwyższa pora nauczyć się przechowywać je dobrze.

GALERIA: Humor dentystyczny

Kolega z pracy zamiast zamrażać, odstrasza Cię swoim oddechem? Skieruj go delikatnie do naszej galerii....
Kolega z pracy zamiast zamrażać, odstrasza Cię swoim oddechem? Skieruj go delikatnie do naszej galerii. Humor bywa najlepszym sprzymierzeńcem dobrych nawyków.