Niniejszy serwis korzysta z plików cookies celem realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Informujemy, iż istnieje możliwość określenia warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies za pomocą przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję Zamknij. W przypadku, gdy nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamknij Polityka plików cookies
HelloZdrowie HelloZdrowie HelloZdrowie

Zdrowy styl życia

Jak się czujesz na... Urban Markecie?

Przegapiliście kwietniową edycję najsmaczniejszej imprezy w Warszawie? Zobaczcie, co działo się na Urban Markecie w 1500m2 do wynajęcia i posłuchajcie relacji prosto z ust jego organizatorek: Marty Wajdy, Marty Stachery i Elizy Krakówki.

Tagi: kultura, video, wywiad

Zapytaj i podziel się wiedzą

Aby zadać pytanie musisz się zalogować
Wyślij

Powiązane artykuły

GALERIA: Babciny wikt

Babcia = obiad, kolacja, śniadanie, wszystko misternie podane do stołu. Wszystko przemyślane, w końcu...
Babcia = obiad, kolacja, śniadanie, wszystko misternie podane do stołu. Wszystko przemyślane, w końcu serwowane od pokoleń. Oto niesamowity projekt fotograficzny, w którym nawet cerata nie jest bez znaczenia.

Urban Market: palce lizać

Celebrowanie jedzenia może być stylem życia, z którego płynie dużo radości – mówią organizatorki warszawskiego...
Celebrowanie jedzenia może być stylem życia, z którego płynie dużo radości – mówią organizatorki warszawskiego Urban Marketu: Marta Wajda, Eliza Krakówka i Marta Stachera.

Ależ Talerz 25: tzatziki na odbudowę flory bakteryjnej jelit

Antybiotyki niszczą nie tylko bakterie chorobotwórcze, ale także naturalną...
Antybiotyki niszczą nie tylko bakterie chorobotwórcze, ale także naturalną florę jelit. Żeby wzmocnić organizm sięgnijcie po tzatziki.

Jak się czujesz na... Urban Markecie?

Organizatorki Urban Marketu: (od lewej) Marta Wajda, Marta Stachera i Eliza Krakówka opowiadają nam o...
Organizatorki Urban Marketu: (od lewej) Marta Wajda, Marta Stachera i Eliza Krakówka opowiadają nam o potrawach, które królowały na kwietniowej edycji największego miejskiego święta jedzenia w Warszawie.