Przejdź do treści

Parówki z piekła rodem

Parówki z piekła rodem
Ilustracja: Hosanna Salamon
Podoba Ci
się ten artykuł?
Udostępnij bliskim
Najnowsze
Facebook.com
„Jesteś piękna! Nieważne, czy masz po ciąży wystający brzuch, bliznę po cesarce czy bardziej wiszące cycki” – młoda mama pokazała prawdziwe zdjęcie po porodzie
Unsplash
Dlaczego warto jeść tłuste ryby? Specjaliści z „Czytamy etykiety” wyjaśniają
Chcesz podkręcić swój seksualny apetyt? Sprawdź, czy twoja dieta jest bogata w tę witaminę
5 sygnałów, że należy zbadać cukier we krwi
istockphoto
„Że Niby Fit” na Instagramie: 5 kroków, jak nie przytyć w wakacje

Wystarczy zmieszać tłuszcz, zmielone korpusy, kości karku i skóry wieprzowe, a potem doprawić fosforanami, cytrynianami oraz azotanem sodu i pyszne paróweczki gotowe! Najlepiej oczywiście całkiem wyeliminować je z diety, a jeśli już od czasu do czasu się na nie skusimy, czytajmy podany na opakowaniu skład i wybierajmy te, które zawierają jak najwięcej mięsa. W przeciwnym razie, jeśli uczynimy z nich złoty śniadaniowy standard, z naszym organizmem będą się dziać rzeczy dziwne…

parowki

Parówki – najlepiej całkiem wyeliminować je z diety. Ilustracja: Hosanna Salamon

Podoba Ci się ten artykuł?

Tak
Nie

Powiązane tematy:

Polecamy

Hello my Hero. Dominika Jeżewska, Pani Łuska: zaczęłam widzieć więcej szczęścia w łuszczycy, bawić się nią i doceniać, że dzięki niej dbam o wiele bardziej o swój organizm

lady pasztet

„Jestem w ciąży, więc dla mnie najbardziej palące jest to, żeby kobiety wyszły z domów, a żeby do tych domów przyszli faceci” – mówi Katarzyna Barczyk, autorka bloga Lady Pasztet

Judith Butler

Judith Butler: słowo „lesbijka” pojawiło się w mojej głowie w wieku 14 lat, gdy zakochałam się w dziewczynie

„Kiedy szłam z kimś do łóżka, zasłaniałam swoje rozstępy. Dopiero po długim czasie zrozumiałam, że moi partnerzy i partnerki nie zwracają na to żadnej uwagi” – mówi Katarzyna, która polubiła swoje niedoskonałości

Zainteresują cię również:

Chipsy ziemniaczane z dipem na drewnianym stole.

Chipsy – trutka na ludzi

Wino bez tajemnic

Wino bez tajemnic

Whisky – zostań koneserem

Whisky – zostań koneserem

Hamburgery – jeść szybko, umierać młodo

Hamburgery – jeść szybko, umierać młodo

Piwo – ile o nim wiesz?

Piwo – ile o nim wiesz?

Popcorn – kinomaniacy, strzeżcie się!

Popcorn – kinomaniacy, strzeżcie się!

Co łączyć na talerzu?

Jak łączyć produkty na talerzu?

Napoje typu cola – bąbelkowe zło

Napoje typu cola – bąbelkowe zło

Czego nie łączyć na talerzu?

Czego nie łączyć na talerzu?

W co się nie ubierać

W co się nie ubierać

Mięso szczęścia

Cała prawda o czerwonym mięsie

Zupki w proszku – i chorujesz na wszystko

Zupki w proszku – i chorujesz na wszystko

Afrodyzjaki - by żądz moc móc wzmóc

Afrodyzjaki – by żądz moc móc wzmóc

Epigenetyka – zdrowie to nie tylko geny

Epigenetyka – zdrowie to nie tylko geny

Nie truj się jedzeniem

Nie truj się jedzeniem

Śmiercionośne gumisie

Śmiercionośne gumisie

Jaki tłuszcz do smażenia?

Jaki tłuszcz do smażenia?

Nalewki – zdrowe procenty

Nalewki – zdrowe procenty

Dokąd na zimowe wakacje?

Dokąd na zimowe wakacje?

Dieta na płodność

Dieta na płodność

Wakacje we Włoszech – przewodnik kulinarny

Wakacje we Włoszech – przewodnik kulinarny

Wakacje w Hiszpanii – przewodnik kulinarny

Wakacje w Hiszpanii – przewodnik kulinarny

Wakacje w Chorwacji – przewodnik kulinarny

Wakacje w Chorwacji – przewodnik kulinarny

Zostań jajcarzem!

Zostań jajcarzem!