Przejdź do treści

Ravioli z pokrzywą, szpinakiem i ricottą

Ravioli z pokrzywą, szpinakiem i ricottą
Zdjęcie: masz.talerz | www.fotografiamasztalerz.pl
Podoba Ci
się ten artykuł?
Udostępnij bliskim
Najnowsze
doktor michał lipa przodem
Czy USG jest bezpieczne?
Meghan Markle jest w ciąży. Poinformował Pałac Kensington
Marta Frej dla Hello Zdrowie!
smutna kobieta
Czy kobiecy gniew może być zdrowy?
trójka niemowlaków na łóżku
Mama trojaczek zawiedziona swoim poporodowym brzuchem

Ravioli ‒ klasyka włoskiej kuchni. Jego przyrządzenie polega na starannym wyrobieniu ciasta, rozwałkowaniu go, zawinięciu farszem i ugotowaniu. I gotowe! To naprawdę jest proste. Jeśli będziesz się trzymać naszej instrukcji, z pewnością wszystko się uda. Nasze wegetariańskie nadzienie smakuje mistrzowsko!

Podoba Ci się ten artykuł?

Tak
Nie

Powiązane tematy

Zainteresują cię również:

Jak zrobić tofu w domu

Kokosowe ciasto jaglane

Jaglane placki

Superkanapki z batata

Domowa ricotta – prosty przepis

Owsianka w batonach

Czarna soczewica z pomidorami

Ciastka z sezonowymi owocami

Kotleciki ze świeżej kolby kukurydzy

Marmolada z dzikich mirabelek

Mrożone tartaletki z awokado

Podwójnie orzechowe ciasto