Katarzyna Błażejewska-Stuhr: Istnieje plan żywieniowy, dzięki któremu w 2050 roku moglibyśmy wyżywić wszystkich mieszkańców Ziemi, jednocześnie nie niszcząc planety Monika Głuska-Durenkamp 28.08.2023
Owsianka na TAK i owsianka na NIE. Dietetyczka tłumaczy, jak powinno wyglądać prawidłowo skomponowane śniadanie Aleksandra Tchórzewska 09.01.2023
„Nie po to tyle się napracowałam, żeby teraz po treningu jeszcze jeść. Wysiłki pójdą na marne!”. Trenerka i dietetyczka komentuje popularny mit Natalia Puciłowska 12.11.2021
Tłusty czwartek można spędzić na kilka sposobów. O tych najzdrowszych (również dla głowy) rozmawiamy z dietetyczką Małgorzatą Mleko Magdalena Bury-Motyl 11.02.2021
Zdarza ci się zjeść banana na śniadanie? Sprawdź, czy to dobry wybór. Tłumaczy dietetyczka Paulina Roziewska Ewa Wojciechowska 16.01.2021
Zakwaszenie organizmu. Fragment książki Hanny Stolińskiej, pt. „Zakłamane jedzenie” Ewa Wojciechowska 04.09.2020
Paula Nagel: wielu trenerów personalnych, pasjonatów zdrowego żywienia czy pseudodietetyków chce za wszelką cenę zostać „gwiazdami social media”, nie bacząc na fakt, że promują nieprawdę Magdalena Bury-Motyl 19.11.2019
Dietetyczka kontra student na zakupach. Co zazwyczaj ląduje w koszyku, a nie powinno? Natalia Puciłowska 06.10.2019