Przepisy

Przekazywany z pokolenia na pokolenie pożółkły zeszyt z najlepszą na świecie pomidorową, knedlami i przepisem na własny zakwas -w wielu domach to niemal świętość. Tutaj dzielimy się przepisami tak samo, jak poradami o zdrowiu – wspólnie, międzypokoleniowo, dyskutując, mieszając, i próbując przy okazji (najprzyjemniejsza część). Znajdziesz tu i babcine szlagiery, i skarby z kulinarnych podróży, i najnowocześniejsze rozumienie kuchni. Smacznego – i na zdrowie!

Polecane

Buddha bowl – najpiękniejsza miska świata. Pięknie wyglądający posiłek, bogaty w witaminy i wartości odżywcze

5 naturalnych źródeł kwasu foliowego

miska z guacamole stoi na czarnym stole, wokół leżą krakersy z sezamem

Guacamole i hummus, czyli czas na guacummus!

Pumpernikiel na śniadanie – najlepszy przepis!

Zjedz komosę na śniadanie!

7 świetnych pomysłów na dynię

5 przepisów na koktajle z jarmużem. Prosto od Karoliny Szostak

Sałatka z pieczoną dynią

Sałatka z pieczoną dynią

18 przepisów dla miłośników awokado

Domowa ricotta – prosty przepis

Sataje z tempehu

Co zjeść przed treningiem? Stek wołowy z frytkami z batatów i pastą z awokado

Co zjeść przed treningiem? Stek wołowy z frytkami z batatów i pastą z awokado