Foodsi – nowa polska aplikacja, dzięki której nie zmarnuje się nadwyżka jedzenia w knajpach. Przetestowaliśmy! Urszula Gruszka 08.04.2019
W Szkocji dzięki szczepieniom o 90 proc. spadła zachorowalność na raka szyjki macicy Urszula Gruszka 08.04.2019
Praca biurowa może niekorzystnie wpływać na nasze zdrowie. Fizjoterapeutka Gosia Włodarczyk tłumaczy, jak możemy sobie pomóc Urszula Gruszka 08.04.2019
Puk, puk! – tu odwaga. Masz odwagę otworzyć jej drzwi? Czy zostajesz w strefie komfortu? Michał Dobrołowicz 07.04.2019
Jane Fonda o walce z rakiem piersi. „Przeszłam mastektomię. Pod suknią musiałam ukryć bandaże” Marta Dragan 06.04.2019
Z rozstępami, cellulitem i fałdkami. Mamy na Instagramie przeciwstawiają się nierealistycznemu wizerunkowi brzucha kobiety po porodzie Ewa Wojciechowska 06.04.2019
Yayoi Kusama: umierałam, by wyrwać się z Japonii i wyzwolić z łańcuchów, które mnie wiązały Jolanta Pawnik 06.04.2019
„Autyzm może sprawić, że odkryjesz rzeczy niezwykłe”. Warto wiedzieć trochę więcej o autyzmie. Ta animacja ci w tym pomoże Ewa Wojciechowska 05.04.2019
„Bez plastiku można żyć”. Paulina Górska mówi o tym, jak praktykuje ekologiczny styl życia we własnej rodzinie Marta Dragan 05.04.2019
Astygmatyzm – sprawdź, czy ciebie to nie dotyczy. Wystarczy spojrzeć na to zdjęcie Ewa Wojciechowska 05.04.2019
Jak żyjąc w dużym mieście poradzić sobie z nadmiarem bodźców? Tłumaczy psycholog Rafał Siuchliński Michał Dobrołowicz 05.04.2019
Masz ochotę na coś słodkiego? Spróbuj wegańskie brownie z fasoli Ten, kto umie i lubi gotować 05.04.2019
„Nie ma nas bez procentów, nie ma Rak’n’Rolla bez procentów”. To kampania o pijanych życiem, którzy silniej czują jego smak Urszula Gruszka 04.04.2019
„Piękno przychodzi do nas razem z akceptacją siebie”. Kwestionariusz urodowy: Martka Natura Marta Dragan 04.04.2019
Rosną kolejne pokolenia córek, których matki odchudzają się całe życie. Psycholog i psychoterapeuta Paulina Chojecka-Dragon opowiada o coraz młodszych dziewczynkach, które do niej trafiają Jolanta Pawnik 04.04.2019
Jabłka z niespodzianką. Nasz narodowy owoc w nietypowym wydaniu Ten, kto umie i lubi gotować 04.04.2019
Podzielność uwagi. Psycholog wyjaśnia, czy warto robić kilka rzeczy na raz Michał Dobrołowicz 03.04.2019
„Jestem niesamowita”, „Nie przepraszam za…”. Marzec należał do kobiet. Oto nasze podsumowanie miesiąca Ewa Wojciechowska 02.04.2019
„Włosy są pamiętliwe i nie wybaczają błędów”. Marta Klowan o zasadach wiosennej pielęgnacji włosów Marta Dragan 02.04.2019
Jakie badania profilaktyczne należy wykonać i jak prawidłowo interpretować wynik? Opowiada kardiolożka @meganlifestyle Urszula Gruszka 02.04.2019
Prezerwatywy, do otwarcia których potrzebne są cztery ręce. „Tylko jeśli istnieje zgoda, jest przyjemność” Ewa Wojciechowska 01.04.2019
Endometrioza jest jak kosmos. Zobacz wyjątkową akcję w mediach społecznościowych pokazującą, jak wygląda ta choroba Ewa Wojciechowska 01.04.2019
Wegański sernik z nerkowców. Robi się go błyskawicznie i nie wymaga pieczenia Ten, kto umie i lubi gotować 01.04.2019
Sałatka z fenkułem, czyli trawienie pod kontrolą. Pyszna propozycja na zbliżający się sezon grillowy Ten, kto umie i lubi gotować 31.03.2019
Zakryj blizny tatuażem. Świetna inicjatywa z okazji Tegorocznego Dnia Świadomości Autoagresji Ewa Wojciechowska 30.03.2019
Buraczany krem w towarzystwie miętowego pesto i aksamitnej śmietanki z fety Ten, kto umie i lubi gotować 30.03.2019
Nie róbmy założeń o ludziach na podstawie wyglądu. Te zdjęcia zmuszają do refleksji Ewa Wojciechowska 30.03.2019
„Muszę zwolnić tempo”. Życie jak jazda samochodem, czyli dlaczego używamy metafor motoryzacyjnych do opisu życia Michał Dobrołowicz 29.03.2019
Ostatni oddział psychiatryczny dla dzieci w Warszawie nie zostanie zamknięty. Uspokaja rzecznik NFZ Marta Dragan 29.03.2019
„O próchnicy mówię, że zaatakowały robaczki, a o wierceniu zęba – odkurzanie szczelin z nich, aby nie atakowały. Gdy pojawia się krew, wyjaśniam, że to ketchup”. Rozmawiamy ze Zdrową Buzią Urszula Gruszka 29.03.2019